Hirdetés

Az emberek sokszínűségét ünnepli a LEGO LMBTQ-témájú szettje

|

Mindenki szuper - üzeni az új készlettel a világszerte ismert dán játékgyártó.

Hirdetés

Bizonyára senkinek sem mondok újat azzal az állítással, hogy az emberek sokfélék. Nem gondoljuk ugyanazt a világról, nem ugyanabban hiszünk hiszünk, mást és máshogy szeretünk, máshogy töltjük a szabadidőnket és másban leljük örömünket. Egyesek el tudják fogadni, hogy különbözőek vagyunk, mások képtelenek rá, pedig ez is csak azt bizonyítja, hogy nem vagyunk egyformák.

A sokszínűséget ünneplő Pride hónap jegyében több világmárka is állást foglalt az elfogadás mellett - gondoljunk csak a Marvel idevágó képregényére -, közéjük tartozik a LEGO is. A játékgyártó egy LMBTQ-témájú szettel fejezi ki szolidaritását.

Hirdetés

A szivárvány színeiben tündöklő mű nem tartozik a dánok legkreatívabb összeállításai, sem pedig a legnagyobb és legbonyolultabb, ezért csak több órányi munkával felépíthető készletei közé, hiszen az egész pakk mindössze 346 elemet és 11 figurát számlál. 

Elnevezését sem bízták a cég kreatív koponyái a véletlenre, egyszerűen a The LEGO Movie főcímdalát vették alapul, így született meg az Everyone is Awesome, azaz - maradva a filmbéli fordításnál - Mindenki szuper. Hát lehet ezzel az állítással vitatkozni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)