Hirdetés

Az új Batman LEGO készlet is bizonyítja, hogy egy Batcave bizony nem olcsó

|

A LEGO bemutatott egy új és nagyon menő készletet, ami Michael Keaton denevérbarlangját hozza el a szobánkba.

Hirdetés

Kevés olyan dolog van a fizikai létsíkon, ami akkor örömet hozna geek szívünknek, mint egy szuperül kidolgozott LEGO készlet. Így volt ez A Gyűrűk Ura Völgyzugolyával, vagy a Jóbarátok lakásaival is. Ezeket most a Denevérbarlang követi.

A LEGO bemutatta ugyanis a Batman Visszatér - Denevérbarlang készletet, aminek dobozában közel 4000 elem rejtőzik, melyekből összeállíthatjuk a köpenyes igazságosztó rejtekhelyét.

Hirdetés

Egy prémium minőségű készletről van szó, kifejezetten komoly gyűjtőknek. Gyerkőcök nem is nagyon tudnák kicsengetni a Batcave-ért elkért 169 990 forintot, de ezt a vételárat még valószínűleg maga Bruce Wayne is kétszer megfontolná egy játékmodellért.

Az összeállítás cserébe viszont gyönyörű, és egyáltalán nem bánnánk, ha itt pihenne az egyik polcunkon.

A Batcave mellett egyébként egy Batmobile is lesz a készletben extra minifigurákkal együtt. 2023. június 8-tól lesz megvásárolható a LEGO weboldalán.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)