Hirdetés

Az új Disney társas egy mesés kaland a sötétség ellen

|

A Disney Lorcana és Villainous alkotói egy új játékon dolgoznak.

Hirdetés

A társasok szerelmesei jól ismerhetik a Ravensburger munkásságát. A srácok iszonyatos sikereket hoztak össze például a Disney Lorcana és Villainous játékaikkal is, és hamarosan ismét letarolják majd a piacot a Chronicles of Light: Darness Falls (Disney Edition) című projektjükkel.

Egy kooperatív, történetmesélős alapokról van szó, ami a sajtóközleményben írtak alapján egész közel van egy szerepjátékos élményhez. Akárhogy is, a főszereplőink itt Moana, Belle, Violet és Marian lesznek.

Hirdetés

A négy hősnőnek vissza kell majd verniük a Disney gonoszok árnyait, és helyre kell állítaniuk a Realm of Light békéjét. A dobozképen és a sztori leíráson túl sajnos egyelőre nem tudunk sokat, de annyi biztos, hogy egy moduláris játéktáblát és egy új világot kapunk. A játékot egy nőkből álló csapat hozta össze, és a művészeti anyagokért is kizárólag női illusztrátorok feleltek.

A Chronicles of Light a Target és hobbi boltokban fog debütálni július 21-én és 30 dollárba (ez a hír írásának napján 10 350 forintot jelent) fog kerülni. Egyelőre nem tudjuk, hogy hozzánk mikor fog elérni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)