Hirdetés

Az új G.I. Joe mozi Hasbro figurái elég sokat elárulnak a filmről

|

Megint az történt, hogy egy filmhez tartozó akciófigurák leplezték le az abban felbukkanó karaktereket, még jóval az első trailer élesítése előtt.

Hirdetés

Múlt héten jelentette be a Paramount Pictures a régóta húzódó Snake Eyes: G.I. Joe Origins film friss premierdátumát. A bejelentés tökéletesen egybevágott a Hasbro Fan Fest 2021-gyel, ahol a gyártó bemutatta a G.I. Joe Classified Series figurákat, melyek a film alapján készültek.

A gyűjteményben öt figura szerepel majd, köztük természetesen Snake Eyes (Kígyószem) is ott van. Az előrendelés már elindult az Entertainment Earth oldalán, ahol teljes kollekcióban és önálló darabonként is megvásárolhatóak. Megint arról van szó tehát, hogy ahogy már korábban ezerszer, most is a játékfigurák leplezik le a karaktereket, még az első előzetes közzététele előtt.

Hirdetés

Pontos megjelenési dátum nincs feltüntetve, csak annyit ír az oldal, hogy valamikor augusztusban lesznek elérhetőek a figurák. Henry Golding, a film főszereplője természetesen már megkaparintotta a lootot, amiről egy Instagram videót is posztolt:

A Snake Eyes: G.I. Joe Origins rendezője Robert Schwentke, a forgatókönyvet pedig Evan Spiliotopoulos készítette. Henry Goldingon játssza majd Snake Eyest, Andrew Kojit Storm Shadow szerepében láthatjuk majd, míg Baroness megtestesítője Úrsula Corberó lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)