Hirdetés

Az új LEGO Batmobil egyenesen a klasszikus Batman tévésorozatból gördült ki

|

Mit mond Batman Robinnak, mielőtt beszállnak a LEGO Batmobilba? Hát semmit, mivel Robin nem lesz benne a dobozban.

Hirdetés

Akár már a híres Batmobilra is ráaggaszthatnánk lassan, hogy vérbeli LEGO klisé lett belőle? Hát, azért ez eléggé elhamarkodott kijelentés lenne, már csak azért is, mert hiszitek vagy sem, a jelenlegi kínálat igazából nincs is nagyon elárasztva a Sötét Lovag legendás járművével. Sőt, az 1989-es filmben látott változat LEGO mása valójában alig másfél éve jött ki.

Mindenesetre napokon belül két, Batmobil vonatkozású újdonsággal is frissül a dán cég arzenálja: míg a Batman vs. Joker: Batmobile hajsza elnevezésű termék inkább a kisebbeket célozza meg, az Adam West-érát feltámasztó, azaz az 1966 és 1968 között futott Batman tévésorozatból kigurult verdáért minden bizonnyal már az idősebbek is jobban fognak lelkesedni.

Hirdetés

A több tekintetben is korhű és stílusos kiadás 345 elemből áll, több mint 6 cm magas, 20 cm hosszú és 7 cm széles, valamint jár hozzá a már említett West-féle Batman, illetőleg a Cesar Romero-féle Joker is, Robin viszont már nem.

Az utóbbira most stílszerűen mondhatnánk: "Holy LEGO, Batman!" Értitek! Zárásként azért itt hagynánk a hazai árat (13 990 Ft), a megjelenési dátumot (április 26.), valamint egy lapozható galériát is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)