Hirdetés

Az új LEGO Porsche készlet nem gyerekjáték

|

A cég kifejezetten 18 éven felülieknek ajánlja a készletet, és jó okkal: egy nagyon részletesen kidolgozott darabról van szó.

Hirdetés

A héten a LEGO bemutatta az új Creator Expert Porsche 911 készletét, amit két formában lehet megépíteni. Az 1458 elemből álló készlettel összerakhatjuk a Porsche 911 Turbo modellt, vagy a Targa variánst, utóbbihoz pedig kapunk egy lehúzható tetőt, átlátszó ablakdarabokat és elülső csomagtartót is. Mivel egy ténylegesen összetett verdáról van szó, így a LEGO rásütött egy 18+-os ajánlást. Ha van kisautó, ami nem gyerekjáték, akkor ez az.

Hirdetés

Ha sikerül összerakni a készletet, akkor lesz egy durván 35 centi hosszú, és 10 centi magas járgányunk. A folyamatban egy meglehetősen izgalmas útmutató fog segédkezni, ami egyébként tele van dizájnleírásokkal az olvasni vágyó rajongók kedvéért. A lényeg, hogy gyakorlatilag egy kiskönyvet kapunk a szokásos füzetek helyett.

A készletet március 1-én kezdik forgalmazni itthon, és 49 990 forintos áron lehet majd beszerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)