Hirdetés

Azonnal vennénk ezt a Prince of Persia LEGO-t

|

Egy igazi csemegét rakhatnánk össze, ha elég szavazatot kapna a csomag.

Hirdetés

Aki járt már valaha a GameStar főoldalán egynél többször, az jól tudja, hogy szívügyünk a LEGO, és minden alkalmat megragadunk arra, hogy beszámoljunk a kockacsodákról.

A közelmúltban olyan izgalmas projektekről hullott le a lepel, mint az óriási LEGO R2-D2 vagy a LEGO Luigi, akik igazi veterán karaktereknek számítanak a popkultúrában, hiszen míg előbbi 1977-ben bukkant fel először az Egy új reményben, addig utóbbi pár évvel később, 1983-ban tette tiszteletét a Mario Bros.-ban. Hasonlóan "idős" az a figura is, akinek szettjéért most folyik a harc: ő Perzsia hercege. 

Hirdetés

Mielőtt a Ubisoft 2003-ban rebootolta volna a szériát a The Sands of Time-mal, 1989 legvégén megjelent a Broderbund fejlesztésében, Jordan Mechner tervezésében a Prince of Persia (amely aztán két folytatást is kapott 1993-ban és 1999-ben), amely kultikus státusznak örvend. Ezt szeretnék most LEGO-ként is megszerezni a rajongók, ehhez viszont az kell, hogy minél többen támogassák a Prince of Persia Modular Level Builder megvalósulását a LEGO Ideas honlapon keresztül. Mivel moduláris, ezért az elemekből több pályát is létrehozhatunk, zseni a megvalósítás: 

Ti kitennétek a polcotokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)