Hirdetés

Végre egy bébi Yoda figura, amitől nincsenek rémálmaink

|

A Hot Toys bemutatta az első olyan licencelt játékot, amitől senkit sem ráz ki a hideg.

Hirdetés

Nemrég kiválasztottuk az öt legizgalmasabb hivatalos bébi Yoda játékot, amelyekhez most csatlakozott egy újabb, amelyet szerencsére nem egy kimondhatatlan nevű zuggyártó készített, így attól sem kell tartanunk, hogy álmatlan éjszakáink lesznek miatta. Merthogy volt már erre párszor példa.

Hirdetés

A Hot Toys és a Sideshow Collectibles együttműködéséből megszületett a The Mandalorian & The Child szett, amelyben - és ezzel nem fogunk senkit sem lesokkolni - helyet kapott a Disney+ sorozatának főszereplőjének (Pedro Pascal), valamint a Yoda fajába tartozó csöppség replikája. A csomag már előrendelhető és nagyjából 85 ezer forintért (plusz szállítás) cserébe bárki beszerezni, noha a futár csak valamikor 2021 áprilisa és júliusa között csönget majd. Nem olcsó a szett, de a figurák kidolgozottsága magáért beszél, nézzétek csak: 

Persze aki nem éri be ekkora bébi Yodával, az benevezhet az életnagyságú változatra is, amely 2020 augusztusában érkezik szintén a Hot Toys és a Sideshow duó jóvoltából, csakhogy az már közel 120 ezer forintot kóstál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)