Hirdetés

Jön a játékfejlesztő Barbie

|

Már rég elhagytuk azt az időszakot, amikor a Barbie babák hercegnők voltak.

Hirdetés

Általánosságban is egyre több fiatalt érdekel a programozás, ami egy kétségtelenül hasznos szakma, és a jövőben sem lesz nehéz elhelyezkednie annak, aki jól megtanulja. A lányok aránya is növekszik, egy magyar lány, Bálint Karola épp nemrégiben lett különdíjas az Intel versenyén bevásárlóalkalmazásával.

A Barbie-t gyártó Mattel igyekszik sulykolni, hogy bárkiből bármi lehet, nem kell, hogy valakit álmaitól csak az tántorítson el, hogy az adott szakmában egy másik nem dominál. Ennek részeként jön hamarosan a játékfejlesztő Barbie, aki fejhallgatóval a fején, szarukeretes szemüvegben és csőnadrágban kódolgat laptopján. Kíváncsian várjuk, mekkora lesz rá a kereslet.

A Star Trek Barbie-knál mindenképp jobb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)