Hirdetés

Csodálatos figurán a Batman: Arkham Knight címszereplője

|

A Rocksteady legutóbbi Batman címének főszereplőjére alapozott a Hot Toys, akik egy gyönyörű készletet raktak össze.

Hirdetés

Az 1/6 arányú Arkham Knight figura elképesztően részletesen lett kidolgozva, viszont ahhoz, hogy beszélhessünk róla, előbb kiteszem a SPOILER figyelmeztetést. Igaz, a játék már 2 éves, de van még, aki nem játszotta végig (én sem, de nekem már mindegy is).

A Batman: Arkham Knight legérdekesebb karakteréről készült a Hot Toys új figurája, ami igazából egy szép nagy szeretetcsomag. Az alapfigura mellett ugyanis kapunk 9 variálható kezet, felszerelési tárgyakat (kézigránátok, lőfegyverek), és a karakter kilétét felfedő vörös páncéldarabokat, amiket szintén ráaggathatunk a lovagra.

A figura még nem kapható, mivel még csak a tervek vannak meg. A gyártás 2018. első és második negyedéve között fog beindulni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)