Hirdetés

Batman társasjáték készül az Arkham Asylummal a középpontban

|

A Batman Miniatures Game készítői felelnek érte, a közösségi kalapozás hamarosan elindul.

Hirdetés

Hatalmas népszerűségnek örvendenek a társasjátékos projektek a Kickstarteren, így nem is csoda, hogy folyamatosan van valami zseniális koncepció, aminek a megvalósításába be lehet szállni. Ezúttal a Knight Models, a Batman Miniatures Game készítői szeretnék, ha megtámogatnánk a vadonatúj ötletüket, amelyben Batman legnagyobb nemezisei felett vehetjük át az irányítást. 

A Batman: Escape From Arkham Asylum játékmenetében hét ikonikus DC-gonosz (Joker, Harley Quinn, Méregcsók, Bane, Madárijesztő, Pingvin, Kétarc) bőrébe bújhatunk, akiknek az a feladatuk, hogy megszökjenek a legendás elmegyógyintézetből.

Hirdetés

Mindegyiküknek megvannak a maga képességei, amik segítenek elkerülni a biztonsági őröket és Batmant, de egyedül nem fognak tudni meglécelni, ideiglenes szövetségeket kell kötniük egymással a siker érdekében. 

Az új társasjáték ugyanolyan stílusú miniatűr figurákat fog használni, mint amilyeneket a Batman Miniatures Game-hez készítettek, de a Kickstarter-kampány mérföldkövei között kesz olyan is, amivel a Batman: Arkham Asylum játékon alapuló alternatív szobrokat kaphatunk.

A kalapozás 2021 őszén rajtol majd el, és a Knight Models abban reménykedik, hogy ez lesz a valaha meghirdetett legnépszerűbb Batman-kampány a Kickstarteren. Reménykedünk benne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)