Hirdetés

Az 5 legérdekesebb hivatalos bébi Yoda játék

|

Nem kell tovább a türelem nemes erényét gyakorolnunk, előrendelhetővé váltak a hivatalos bébi Yoda játékok. Közülük választottuk ki az öt legizgalmasabbat.

Hirdetés

A Hasbro illetékesei még tavaly novemberben beszéltek arról, hogy egy darabig biztosan nem fognak megérkezni a hivatalos babi Yoda játékok, mivel a gyártás csak a sorozat premierje után indulhatott el. Erre elvileg azért volt szükség, mert nem akarták, hogy a készülő figurák elspoilerezzék a széria nagy fordulatát. Érthető ez a gondolat, elvégre temérdek filmes spoilert lőttek már el idejekorán kikerült, játékokat ábrázoló fényképek, elég csak a Marvel mozikra gondolni. Most viszont végre befutottak a hivatalos termékek (na jó, egyelőre csak előrendelni lehet őket), és bizony bőven van miből válogatni. Mi az öt kedvencünket gyűjtöttük most össze. 

Hirdetés

LEGO bébi Yoda

Listánk első szereplője rögtön nem is egy konkrét játék, hanem a bébi Yoda tematikájú LEGO szettek teljes sora, hiszen nehéz lenne közülük egy darabot kiválasztani. A kis zöld lényt ábrázoló minifigurának ott a helye minden gyűjtő polcán, ha pedig nem sajnáltok rá 130 dollárt (kicsivel több mint 40 ezer forintot), akkor az alábbi, LEGO Star Wars: The Mandalorian The Razor Crest 75292 néven futó készletet is megvehetitek, miben a kis erőhasználó mellett ott van Greef Karga, egy Scout Trooper, IG-11, valamint persze a címszereplő mandalori bábuja is. Nem mellékesen a figurákat Mandó űrhajójába, a Razor Crestbe tudjuk belepakolni. A készletet idén szeptembertől lesz érdemes keresni a boltokban. 

A LEGO-rajongók közül sem szereti mindenki a BrickHeadz szériát, de ha ti épp kedvelitek ezeket a nagyfejű szobrocskákat, akkor természetesen Mandót, és repülő mózeskosarában a cuki kis bébi Yodát is bezsebelhetitek majd.

Teljesen biztos, hogy a közeljövőben újabb LEGO készleteket jelentenek majd be a The Mandalorian kapcsán, szóval érdemes lesz éberen figyelniük azoknak, akik kockásított verzióban akarják beszerezni a sorozat karaktereit. 

Bébi Yoda Animatronic

Ősszel érkezik meg 60 dolláros (átszámítva körülbelül 19 ezer forintos) áron a bébi Yoda Animatronic, amelyet a Hasbro gyárt. A valóban teljesen élethű játék mozog, pislog és még beszél is - vagyis inkább nyöszörög és gügyög, de azért értitek, miről van szó. A kis szépség még Mando nyakláncát is ott hordja a nyakában, amit mondjuk én nagyjából a vásárlást követő harmadik másodpercben műtenék le róla, és akasztanám inkább a sajátomba, de természetesen az efféle szentségtörés teljesen opcionális. 

Build-A-Bear bébi Yoda plüssfigura 

Bevallom, nem tudom, hogy hazánkban van-e egyáltalán bármiféle alternatívája a Build-A-Bear játékoknak. Olyan plüssfigurákról (főleg mackókról) van szó, amiket a vásárló saját maga készíthet el a bolthálózat üzleteiben. Bizony, tényleg nekünk kell megtömnünk vattával a plüss bébi Yodát, sőt még egy kis piros műanyag szívet is rejthetünk a játékba. A szívnek nincs funkciója azon a tudaton kívül, hogy értünk dobban kedvenc játékunk pici aortapumpája, viszont maga a plüss képes beszélni, ráadásul még a The Mandalorian sorozat főcímdalát is le tudja játszani.

Funko POP! bébi Yoda

A legtöbb viszonteladónál 25 dolláros (kb. 7800 forintos) áron rendelhető elő a Funko POP!-féle bébi Yoda. A figura nem árul zsákbamacskát, teljesen standard Funko termékről van szó, ami a kis zöld lényt ábrázolja. Csomagban akár Mandóval és az IG-11 fejvadászdroiddal együtt is megrendelhető. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor is kezdődik el az értékesítés, de az Amazon szerint júniusig azért biztosan megérkeznek a nagyfejű (és nagyfülő) bébi Yoda POP-figurák. 

"The Bounty Collection" Hasbro bébi Yoda figurák

Végezetül jöjjön egy olyan készlet, amiben talán a kelleténél egy picivel magasabb fordulatszámra pörgették a cukiságkereket, de teljesen biztos vagyok benne, hogy sokan épp ezért szeretnek majd bele a The Bounty Collection bábuiba. Teljesen úgy néznek ki a szóban forgó játékok, mintha egy Disney mesefilmből léptek volna elő - döntse el mindenki, hogy ez jó vagy rossz dolog. A szettbe tartozó nagyjából 8 centis Yoda figurákat kettesével lehet megvenni 16 dolláros (5 ezer forintos). 

Nektek melyik a kedvencetek a felsoroltak közül? Netán egy teljesen másik bébi Yoda játékba szeretetek bele? Meséljetek lent, a kommentek között! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)