Hirdetés

Bébi Yoda lett a legjobban fogyó Funko Pop figura, pedig még meg sem jelent

|

A The Mandalorian sztárjának tündöklése tovább folytatódik; nincs olyan bébi Yoda figura, amire a rajongók ne vetnék rá magukat azonnal.

Hirdetés

A The Mandaloriannek egy olyan dolgot sikerült elérnie, amire a Star Wars franchise nagyon régóta nem volt képes: kivívni a rajongók háláját. Noha mind azt gondoltuk, hogy a sorozat főszereplője, a Pedro Pascal alakított Mando lesz a szériához köthető merchandise alappillére, de bébi Yoda tündöklése minden egyéb szereplőt elhomályosít.

Hirdetés

A mandalor páncél kifejezetten stílusos és felkelti az ember figyelmét, éppen ezért feltételezhető volt, hogy a harcos népet ábrázoló figurák meglehetősen sikeresek lesznek, ahogyan annak idején a Boba Fett bábuk is. Arra senki nem számított, hogy jön egy új szereplő és teljesen magára vonja a rivaldafényt, márpedig bébi Yoda esetében ez történt. 

Akármilyen hozzá kapcsolódó figurával áll is elő egy cég, az számíthat arra, hogy a lelkes rajongók pillanatokon belül elkapkodják. Legutóbb az egyik cégnek még a szerverei is lehaltak, amikor rengetegen próbálták meg egyszerre előrendelni a figuráikat. Most éppen az egyébként is népszerű Funko Pop cég állt elő a saját verziójával a karakterre, és annak ellenére, hogy egyelőre csak előrendelhető, máris ez a legtöbbet eladott Funko Pop figura valaha.

Pontos számokat nem osztott meg a cég, de mivel a márka népszerűségének csúcsán van, így el tudjuk képzelni, hogy milyen csillagászati mértékeket megütő mennyiségről lehet szó. A figura májusban jelenik meg, úgyhogy még pár hónapot várni kell, mire gazdagíthatjuk a polcunkat a kis zöld erőhasználóval. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)