Hirdetés

Bemutatkozott a LEGO eddigi legnagyobb szettje

|

Kilencezernél is több darabból áll a római Colosseumot mintázó alkotás.

Hirdetés

A kisebb csomagok mellett bőven akadnak olyan LEGO-készletek, amelyek rengeteg apró darabból állnak, így megépítésük komoly odafigyelést igényel, ugyanakkor a végeredmény általában egészen lenyűgöző lesz. Elég csak például a 7541 elemből álló Ezeréves Sólyomra gondolni, ami sokáig a vállalat legnagyobb szettje volt, azonban nemsokára érkezik egy olyan újdonság, ami simán lekörözi majd a klasszikus űrhajót.

Hirdetés

November 27-én, vagyis a hivatalos Black Friday alakamával debütál a gigászi, 9036 építőelemet tartalmazó Colosseum LEGO-készlet, ami ezennel a dán vállalat új csúcstartója a méretet illetően. Az alkotás egyébként nemcsak nagy, hanem egészen részletes is lesz, hiszen több különálló szintből áll, és viszonylag jól kivehetőek rajta az egyes építészeti megoldások is.

A készletet 549,99 dollárért, azaz kicsivel több mint 165 ezer forintért lehet majd megvásárolni, de ez bizony még így is olcsóbb, mint a korábbi rekorder Ezeréves Sólyom.

Ti találnátok a szobátokban helyet a Colosseumnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)