Hirdetés

Bemutatkoztak a McFarlane Toys saját The Witcher akciófigurái

|

A Netflix Vaják sorozata alapján készültek el a McFarlane Toys figurái.

Hirdetés

Már korábban is belengették a Netflix és a McFarlane Toys nagy együttműködését, most viszont már elő is lehet rendelni az új The Witcher szett első darabjait. Maga a szállítás valamikor idén novemberben várható.

A McFarlane Toys, a Todd McFarlane Productions leányvállalata, és nem túl meglepő módon ez a cég is a képregényes legenda Todd McFarlane-hez tartozik. Kezdetben Spawn figurákat kezdek gyártani, de a későbbiekben más franchise-okban is kipróbálták magukat, híres az anime- és horrorkollekciójuk, illetve több mozifilm kapcsán is piacra dobtak akciófigurákat. 

Hirdetés

A Netflix-féle Vaják, avagy The Witcher sorozatból most a főhőst, Ríviai Geraltot, valamint Kökörcsint készítették el, és arra is gondoltak, hogy legyen ellenfelük, hiszen egy kikimorát is meg lehet vásárolni. A két hős 30 dollárba (kb. 9300 forintba), a szörnyeteg pedig 40-be (nagyjából 12400 forintba) kerül.

Íme a teljes kompánia: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)