Hirdetés

Bemutatták a Super Mario LEGO szetteket, nem lesz olcsó beszerezni mindet

|

Kifejezetten kreatív Super Mario készleteket raktak össze a LEGO-nál, de a minőségnek bizony ára van.

Hirdetés

A dán játékgyártó cég végre leleplezte a régóta pletykált Super Mario LEGO készleteket, amik kifejezetten széles választékban érkeznek majd, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző elemeket és szereplőket. Viszont ha valaki arra adja a fejét, hogy minden készletet beszerez, melyben a Nintendo karakterei találhatók, már most elkezdhet félretenni.

Hirdetés

Kifejezetten kreatív megoldásokat választottak a játék tervezői, hogy visszaadják azt a hangulatot, amit Super Marioval játszva érezhet az ember. A Mario kalandjai kezdőpályát megvásárolva kapjuk meg a főszereplő figuráját, akinek szemén, száján és hasán egy-egy LCD kijelző található, így reagálni tud azokra a környezetekre, amelyekbe belehelyezzük. 

Márpedig ezekből lesz bőséggel, ugyanis egészen pontosan tíz kiegészítő szett jön az alapcsomagon felül, amik mind az eddigi játékokban felbukkanó ellenfelekhez vagy éppen szövetségesekhez kötődnek majd. Ráadásul Mario a játékhoz hasonlóan vehet fel power-upokat, melyek szintén külön megvásárolható készletek formájában érkeznek. A karaktercsomagok egy-egy figurát rejtenek, de nincs feltüntetve, melyik mit tartalmaz, ahogy az a minifiguracsomagok esetében is lenni szokott.

A LEGO honlapján már megtalálható minden, az alapkészlet pedig előrendelhető, hogy az augusztus 1-i megjelenéskor az elsők között húzhassátok be. Ha minden szettet be szeretnétek szerezni, akkor nagyjából 188 ezer forintot kell félretennetek, és ez az összeg csak akkor nem lesz nagyobb, ha minden zsákbamacskából sikerült elsőre kinyitnotok a kívánt karaktert. 

Nektek hogy tetszenek a Super Mario LEGO szettek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)