Hirdetés

Máris árulják az egyedi Bethesda játékfigurákat a neten

|

Amikor az ember egy különleges ajándékot kap az E3-on, nem biztos, hogy elegáns azonnal árulni az Ebay-en.

Hirdetés

Nyilván van ok az örömre, amikor az E3 előestéjén a Bethesda olyan ajándékokkal látja el a tisztelt közönséget, mint a Fallout 4 megjelenési dátum és gameplay trailer, a brutális a Doom 4 gameplay trailer, a Dishonored 2 bejelentés, vagy a Dishonored Definitive Edition.

Ha pedig ehhez még extra játékszettet is ad az újságíróknak, akkor azok szépen mosolyognak. Mazur is örült a kis Dishonored-Doom-Fallout szettnek, ahogy ez itt látható:

Persze vannak olyan kollégák, aki azonnal nyerészkedni akarnak a nagy öröm helyett, így alig 1-2 órával a Bethesda konferencia után máris feltűntek az első szettek az Ebay-en 80 és 100 ezer forintos áron kínálva az egyedi játékokat.

Ügyes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)