Hirdetés

Bioshock Infinite - tedd fel Elizabethet a polcodra

|

Egy kézi festésű limitált Elizabeth szoborral őrizhetünk meg egy darabot az Irrational Games örökségéből.

Hirdetés

A BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two után felbomlik az Irrational Games. Ken Levine új projektbe kezdett, a 2K Games pedig tovább gondoskodik majd a BioShock jogokról, ami valószínűleg idővel egy újabb epizódot jelent majd. Addig is maradnak a kedves emlékek, a korábbi játékok és egy mutatós Elizabeth szobor.

A csapat hivatalos honlapján felbukkanó relikvia Elizabeth élethű mását ábrázolja, amint a Burial at Sea noir stílusú ruhájában cigizik, még a gyűszű is ott figyel a kisujján.

A 12 cm magas, négy kilós ereklyéből csupán négyszáz darab készült és darabja 250 dollárba (~56500 forintba) kerül, ötvenet pedig maga Ken Levine is aláírt, ezek már 500 dollárt (~113 ezer forintot) kóstálnak.

Az Elizabeth szobor már előrendelhető, de érdemes sietni, hiszen a gyűjtők általában pillanatok alatt elkapkodják a hasonló ritkaságokat.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)