Hirdetés

Lebegni is tud a Blizzard eddigi legmenőbb replikája

|

Genji kardja is menő, de Mei kütyüjétől eldobod az agyad.

Hirdetés

A világon nincs annyi pénz, amit el tudnánk költeni Blizzard relikviákra, legyen az egy életnagyságú Frostmourne, vagy Genji zölden világító kardja.

Hirdetés

Utóbbit alig pár hete jelentették be, de már itt is a következő Overwatch replika, ami ismerős lehet azoknak, akik fagytak már bele Mei ultijába. A kis robot elképesztő részletességgel van kidolgozva, így alapjáraton is ott lenne a helye a polcon, de ennyivel nem érték be a srácok. A szeme helyén LCD kijelző van, amire különböző emote-okat rajzol ki, a mágneses talpnak köszönhetően pedig lebegni is tud.

A talp töltőként is használható a rajta található USB portnak köszönhetően. A replika 175 dolláros áron kerül majd a Blizzard Store-ba, az előrendelés pedig már el is indult. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)