Hirdetés

Új World of Warcraft társasjáték érkezik jövőre

|

A Blizzard bejelentette, hogy jövőre egy új WoW témájú társas érkezik, mely a Small World játékmenetére alapszik.

Hirdetés

Az idei BlizzConon végre bejelentésre került a World of Warcraft következő kiegészítője, a Shadowlands, viszont most kiderült, hogy nem ez lesz az egyetlen WoW témájú megjelenés jövőre, egy új társasjátékkal is készülőben van az Asmodee gondozásában, bár ez kétségtelenül nem kapott akkor figyelmet, mint az MMO új fejezete.

Hirdetés

Ezt a bejelentést nem verték annyira nagy dobra a srácok, mint a Shadowlands vagy a Diablo 4 grandiózus bemutatkozását, de a helyszínen meg lehetett nézni a készülő játékot egy rövid szöveg kíséretében:

"A Blizzard társult a világ egyik vezető társasjáték kiadójával, az Asmodeevel, hogy közössen mutassunk be egy új társast, amely a World of Warcraft világára alapul. A készülő Small World játék hitelesen örökíti meg Azeroth világát, megtöltve azt orkokkal, elfekkel és sok minden mással."

A jövő tavasszal érkező játék a Small World nevű társasra épül, ami alapvetően egy fantasy témájú területfoglaló játék, tehát vélhetően a WoW-os kiadásban Azeroth világának elfoglalásáért megy majd a küzdelem.

Hogy tetszik az ötlet? Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)