Hirdetés

Zseniálisak ezek a rajongói Bloodborne-os Magic kártyák

|

Ezeket a kártyákat el nézve olyan érzésünk támadt, mintha a Bloodborne és a Magic The Gathering mindig is egymásnak lettek volna teremtve.

Hirdetés

Mind a From Software játékaira, mind pedig a Magic The Gathering kártyajátékra igaz, hogy rendkívül lelkes rajongótáborral rendelkeznek, így aztán nem igazán okoz nagy meglepetést, hogy amikor ez a két dolog találkozik, akkor abból még valami jó is kisülhet.

A Reddit egyik felhasználója úgy döntött, hogy megalkotja a Bloodborne boss karaktereit Magic kártya formájában is, ráadásul mindezt úgy, hogy az egyes kártyák valóban hihetőek legyenek:

"Nagyon igyekeztem, hogy a kártyák 'kiegyensúlyozottak' legyenek, olyan színeket választottam, ami illik a karakterekhez és a játékbeli képességeikhez, valamint a kártyák képességeit is úgy választottam meg, hogy belepasszoljon az összképbe. Megcsináltam az alapjáték összes boss karakterét, a DLC bossokat, plusz még néhányat az ismertebb chalice dungeon bossokból is."

Nézzétek meg a kártyákat, nekünk könnyes lett a szemünk tőlük. Főleg Góczának aki már amúgy a Bloodborne társasjátékot is elsők között szerezte be.

Az eredmény önmagáért beszél, a kártyák tényleg nagyon szuperül néznek ki, ráadásul ha megtetszik az egyik rajz, akkor a művész nevét megtalálhatjátok a kártya sarkában, mert vNoctornus arra is fordított időt, hogy a lehető legtöbb helyen feltüntesse az alkotókat.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)