Hirdetés

Már készül a Bloodborne társas, de csak a közösség erejével jelenhet meg

|

Egy izgalmas és tartalmas készletet kapnak majd a rajongók, ha megfelelő mennyiségű alappal támogatják a néhány nap múlva induló Kickstarter kampányt.

Hirdetés

A CMON Games bejelentette, hogy készülget már a Bloodborne társas, de a kiadáshoz kelleni fog a rajongók segítsége és pénztárcája. A projekt április 23-án kerül fel a Kickstarterre, bár azt még nem tudjuk, pontosan mennyi pénzt szeretne összekalapozni a kiadó.

Hirdetés

Maga a Bloodborne: The Board Game egyébként egy kooperatív, kampány-alapú akció-kaland lesz. Maximum négy vadász foghat össze, akik különféle titkok után kutathatnak Yharnam városában. Természetesen a táblán nem kevés, meglehetősen veszélyes szörnyeteg várja majd őket, és ha a Dark Souls táblás játékot vesszük alapul, akkor nem lesz könnyű dolga a csapatnak.

A játéktábla mellett természetesen rengeteg, gyönyörűen kimunkált figura is helyet kap a szettben, a harcokat kártyákkal vívjuk majd, de más, kártyás rendszert használó társasokkal ellentétben itt sokkal nagyobb szerepe lesz az okos pakliépítésnek, mint a szerencsének.

Elnézve a Bloodborne máig kitartó, méretes rajongótáborát, nem lennénk meglepődve, ha pillanatok alatt összegyűlne majd a Kickstarter cél, bármekkora legyen is az. Korábban egyébként kártyajáték formájában már sikeresen adaptálták a Bloodborne-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)