Hirdetés

Bloodborne - ilyen lesz a társasjáték

|

Hamarosan elindul a Bloodborne társas Kickstarter kampánya, de előtte még megleshetjük a játékot.

Hirdetés

A Dark Souls társasjáték után újabb kíméletlen és izgalmas projekt van készülőben, ugyanis hamarosan, egészen pontosan április 23-én elrajtol a Bloodborne: The Board Game közösségi kalapozása, amellyel a FromSoftware akciójátékának adaptációja valósulhat meg a CMON Games jóvoltából. 

Hirdetés

Egyelőre még nem tudni, hogy a készítők mennyit fognak kérni a rajongóktól, hogy elkészülhessen a Bloodborne társas, de az biztos, hogy mindent megtesznek annak érdekében a közösségi média használatával, hogy feltüzeljék a kedélyeket a kampány indulása előtt. Elsőként megmutatták Twitteren, hogy az Early Bird támogatók mikre számíthatnak: 

Ezt követte egy ízelítő, amiben Michael Shinall, a Bloodborne: The Board Game egyik dizájnere videóban mesélt a fejlesztésekről és a statokról: 

De a legizgalmasabb mégis a társas hivatalos trailere, amelyből képet kaphatunk róla, hogy milyen lesz játszani a Bloodborne-t a gyakorlatban: 

A Bloodborne: The Board Game Kickstarter kampánya április 23-án indul, természetesen mi is beszámolunk majd róla, hogy halad. Valószínűleg pillanatok alatt eléri majd a kitűzött célt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)