Hirdetés

Bloodborne: The Board Game - már 11-szeresen túllépte a kitűzött célt a Kickstarteren

|

Még 12 nap van hátra a kampányból, de már most hatalmas siker a társasjáték.

Hirdetés

A Kickstarter az utóbbi években a társasjátékok inkubátora lett, elképesztő mennyiségű pénz gyűlik össze egy-egy projektre. Szerencsére általában az elkészült termék is ennek megfelelő minőségű lesz.

Hirdetés

Április 23-án indult a Bloodborne: The Board Game kampánya, mely most, a cikk megírásának pillanatában 2,3 millió dollárnál tart, jelentősen átlépte a kitűzött 200000 dolláros célt (amihez 20 perc alatt ért el). Az utolsó stretch goalt 2,4 millióval lehet elérni. Több mint 21 ezren támogatták, és a következő 12 napban még feljebb kúszhatnak a számok.

A CMON által készített társasban 1-4 játékos fedezheti fel Yharnamot és küzdhet meg miniatűr figuraként megjelenő szörnyeivel.

2020 májusában jelenhet meg leghamarabb, várhatóan boltokban is kapható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)