Hirdetés

Boba Fett témájú Nerf puska és maszk érkezik

|

Elérkezett a lehetőség, hogy Boba Fett felszerelését magunkra öltve vessük be magunkat a Nerf csatákba.

Hirdetés

Star Wars-zal a fagyott hústól a vécépapíron át mindent el lehet adni. Most a Boba Fett rajongók örülhetnek, hiszen a Nerf cég egy új szettet fog piacra dobni, amit a mandalóriai fejvadász inspirált.

A csomagot a GameStop oldalán már elő lehet rendelni, ahol nem kevesebb mint 89,99 dollárt kérnek el érte. A Boba Fettel illusztrált dobozban található a lézerkarabély, ami egy átszínezett Nerf Rival Apollo XV-700 modell, emellett található a maszk ami - akárcsak a fegyver - a fejvadász páncéljának ikonikus színeit kapta. 

A Boba Fett felszerelésének Nerfelt változata november 17-én fog megjelenni egy napon a Star Wars: Battlefront 2-vel, így a szettet tekinthetjük a játék pormojának is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)