Hirdetés

Borderlands: Tiny Tina's Robot Tea Party - te milyen gyorsan építesz Claptrapet?

|

Kártyajátékkal bővül a Borderlands franchise, melyben az nyer, aki először rakja össze a saját Claptrapjét.

Hirdetés

Többek között egy társasjátékot is tease-elt a PAX East előtt a Gearbox, úgyhogy nem lepődtünk meg a bejelentésen. 

Hirdetés

Randy Pitchford kártyás bűvésztrükkje sem zökkentett ki minket, ami a műsoridőből jelentős részt elvett, de csak közepesen volt kellemetlen. Még előtte bejelentette a Borderlands: Tiny Tina's Robot Tea Party-t, amiről a hivatalos honlapnak köszönhetően tudtunk meg többet (de még nem eleget). Az XYZ Game Labs készítette a Gearbox-szal együttműködésben. 2-5 játékos játszhatja, egy kör nagyjából 15 percig tart. A feladat kártyákat húzni, illetve Claptrapet építeni; az győz, aki először rakja össze a megfelelő alkatrészekből a saját kis robotját. A doboz 80 lapot tartalmaz, 20 dollárba kerül, innen lehet megrendelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)