Hirdetés

Brutality - jöhet egy Darkest Dungeon hangulatú társas?

|

Mit szólnátok egy olyan társashoz, amelyben összegyúrták a Darkest Dungeont, a Final Fantasy Tacticsot és a Banner Sagát? A Brutality pont ilyen lesz, már kalapoznak rá.

Hirdetés

Ha valaki felnéz a Kickstarterre és rákeres a társasjátékokra, garantáltan talál legalább egy tucatnyi ígéretes koncepciót, amit támogathat. Az egyik ilyen a Game Devastation projektje, a Brutality, amely egy 2-4 játékost kiszolgáló, középkori PVP brawler.

Hirdetés

A Darkest Dungeon szellemiségét és stílusát idéző játékban két csapat feszül egymásnak, mindkettő választ 2-2 hőst, amelyeknek egyedi képességei és fegyverei vannak, de a játékmenetet nem csak a karakterek, hanem a különböző kártyák (Relic, Artifact és Utilize Environmental Hazards) is durván befolyásolják. Íme egy kis gyorstalpaló arról, hogyan zajlik le egy Brutality meccs: 

Bár a Kickstarter kampányból még 28 nap vissza van, a lelkes érdeklődők már össze is dobták a készítők által kért 42 ezer dollárt, így jöhetnek az új bajnokokat hozó kitűzött mérföldkövek. 

Nektek hogy tetszik a Brutality ötlete? Támogatni fogjátok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)