Hirdetés

Captain Dangerous figuragyűjtőből lett geek művésszé

|

Ha éppen túl produktívan töltöd a hétfői napod, akkor most segítünk egy kicsit abban, hogy a következő néhány órában az Instagramon vesztegethesd az idődet.

Hirdetés

A figuragyűjtő, játékrajongó és Instagram fotós Captain Dangerous a számtalan ereklyéjéből művészeti alkotásokat csinált. Kedvenc videojátékainak helyszíneit, karaktereit és jeleneteit építi újjá figurákból és rengeteg műhóból.

Hirdetés

A hölgyet 54 000-en követik Instagrammon, ennek az oka pedig mindenki számára nyilvánvaló, aki ránéz a fotóira. Aprólékos munkával összerakott, gyönyörű képeket rakott össze a gyűjteménye segítségével az olyan címekből, mint a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, a The Witcher 3, a Pokémon Red/Blue vagy Kingdom Hearts.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Safe and warm 🔥❄️ This is officially my favorite winter photo I’ve done. Link and little wolf look so cozy! I work so hard to build new atmospheres and sets and not always do the same thing and use the same props. I’m hypercritical of my work and myself. I push myself hard as an artist and as a photographer. But I can truthfully say I am proud of this set. It’s ok to push yourself to get better, but don’t be too hard on yourself that you lose the fun in what you’re doing 🖤 ~Q: What is an accomplishment you are most proud of? (Little skulls by my girl @legendarytreasures 🖤) #tokyootakumode #goodsmilecompany #nendoroid #toyphotography #zelda #videogames #winter #nintendo #link

Ky🏹 (@captaindangerous) által megosztott bejegyzés,

Egy-egy ilyen kép mögött komoly meló van, ezt ti magatok is láthatjátok, ha ránéztek a Twitter videóira.

Mi nagy örömmel követtük be az alkotót, és én személy szerint a nap hátralévő részét hírezés helyett az insta oldalának pörgetésével tervezem eltölteni (aztán Paca majd eldönti, hogy ez mennyire jó ötlet).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)