Hirdetés

Megjelent a Cards Against Humanity családbarát, ingyenes változata

|

A határozottan nem családbarát játék új verziójával nyugodtan együtt játszhat gyermek és felnőtt.

Hirdetés

Most, hogy a körülmények miatt sokan több időt tudnak eltölteni a családjukkal, illetve minden eszközt meg kell ragadni, hogy a gyermekek energiája iskolába járás hiányában elfogyjon a nap végére, a társasjátékok különösen felértékelődtek. A Cards Against Humanity alapváltozatát inkább baráti társaságoknak ajánljuk (Zoommal is meg lehet oldani egy társasozást, ha máshogy nem), de a játék mögött álló csapat mindenkire gondol.

Hirdetés

Megjelent és ingyenesen letölthetővé vált a Family Edition, avagy a családbarát változat első béta kiadása, melyet eredetileg ősszel akartak közzétenni, de a körülményekre tekintettel előrehozták a megjelenését. A fenti linkről a Download & Print for Free gombbal lehet megkaparintani, amennyiben beleegyezünk, hogy csak akkor hagyjuk el otthonunkat, ha feltétlenül muszáj, és nem hallgatunk egy bizonyos hülye elnökre, hanem a szakértők utasításait követjük. E-mail címet csak akkor kell megadni, ha értesítést szeretnétek kérni a hivatalos, igényesen elkészített, dobozos változat megjelenéséről. Van kis- és nagykártyás változat is, illetve mindkettőből Low Ink Version, avagy olyan, ami kevés tintát fogyaszt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)