Hirdetés

Film készül a Catan telepesei társasjáték alapján

|

A Sony már tárgyal, hogy megszerezhesse a jogokat a népszerű játékon alapuló mozihoz.

Hirdetés

A Klaus Teuber által megalkotott társasjáték 1995-ben debütált, és azóta 38 nyelven, több mint 25 millió példány talált már gazdára. Ez nem is csoda, hisz viszonylag könnyen megtanulható, és hosszú órákig képes lekötni a játékosokat. Hamarosan pedig saját filmet is kap, habár nem egészen értjük, hogyan működne a dolog.

Hirdetés

A Variety számolt be arról, hogy a Sony meg akarja szerezni magának a Catan telepesei jogokat, hogy filmet csináljon belőle. A stáb egy része már be is mutatkozott, így kiderült, hogy a produceri munkákért az Air Force One-on is dolgozó Gail Katz, illetve az It és a The Lego Movie forgatásán is részt vett Dan Lin felelnek.

A forgatókönyvet pedig Blaise Hemingway írja, és a studiónak nem titkolt célja, hogy elindítson egy új franchise-t, ami a Catan világára épül.

Szerintetek hogyan lehetne sikeres egy Catan telepesei mozi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)