Hirdetés

The Witcher - asztali szerepjáték készül

|

A Cyberpunk című asztali szerepjáték megalkotója ezúttal mindenki kedvenc szörnyvadászával készít papíros szerepjátékot.

Hirdetés

Habár a The Witcher 3: Wild Hunt a trilógia utolsó darabja, ez nem jelent azt, hogy Ríviai Geralttól végleg el kellene búcsúznunk. A CD Projekt RED már korábban is beszélt arról, hogy a jövőben más formában is szeretne majd foglalkozni a Witcher-sorozat univerzumával és most úgy tűnik, hogy a Witcher-társasjáték után jöhet a következő lépés.

A cég a The Witcher fórumokon jelentette be, hogy az új asztali szerepjátékukhoz nem más segít majd be, mint a népszerű Cyberpunk RPG kitalálója, Mike Pondsmith. Jelenleg még nincs szó végleges megjelenési dátumról, de a CD Projekt szerint megéri várni rá: "A játék révén a szerepjátékok rajongói egy teljesen új kalandokat alkothatnak meg és élhetnek át Ríviai Geralt világában."

A játék a Cyberpunk 2020 Fuzion szabályrendszerét fogja majd alapul venni, a varázslatokat, felszereléseket és különféle bestiákat illetően pedig értelemszerűen teljes mértékben a Witcher-sorozatra fog hagyatkozni. A készítők szerint a rendszer minden eszközt biztosít majd ahhoz, hogy a játékosok létrehozzák a saját kalandjaikat, melyekben lehetnek akár szörnyvadászok, vagy akár drogbárók is.

Nektek tetszik a Witcher asztali szerepjáték ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)