Hirdetés

Már itthon is kapható a Chibi Tamagotchi

|

Az eredeti Bandai Tamagotchi 20 éves évfordulójának alkalmából a cég elkezdte gyártani az egykor hihetetlenül népszerű virtuális cukiságok mini változatát. Mától már itthonról is könnyedén beszerezhetitek őket.

Hirdetés

A Tamagotchi őrület ugyan már lejárt, de a retro szerelmesei biztosan rárepülnek majd a már itthon is elérhető Chibi Tamagotchira. Ez a verzió külsejében és állatválasztékában tökéletesen megegyezik a klasszikussal, csak a lehetőségek szűkültek le egy picit.

Hirdetés

Csak etetni, és takarítani lehet a kis kedvencet, és ez is ugyanúgy meghal néhány nap alatt, mint a többi. Ettől függetlenül bármikor újra lehet indítani és már kapunk is egy másik pixelállatot. Nekem egyébként közel 3-4 hónapja megvan egy, és az anyagminőségére, strapabírására nincs panasz, ahogy elemet sem kellett még cserélnem benne. Jól összerakott kis retro kütyü ez.

Aki szeretné megvásárolni, de nem akar az Amazonnal vagy társaival szenvedni az már itthonról is beszerezheti, mivel ma indult a hivatalos magyar árusítás. Karácsonyra tökéletes ajándék lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)