Hirdetés

Cities: Skylines - kooperatív társasjáték készül

|

A Paradox Interactive a Crusader Kings II mellett városépítős játékát is társasjátékká adaptálja.

Hirdetés

Látva, milyen sikereket érnek el a társasjátékok Kickstarteren, nem meglepő, hogy mindenkinek kedve támad társasokat készíteni. A Paradox játékai elég jó alapanyagot szolgáltatnak, és ezt a kiadónak is sikerült felismernie.

Hirdetés

Október 25-én jelenik meg a Cities: Skylines társasjáték, melyben - döbbenetes módon - városokat kell építenünk. A táblán zónákat helyezhetünk el, nem pedig 3D-s modelleket, de ennek is megvan az előnye: átláthatóbb marad a játéktér. A játékosoknak különböző helyzeteket kell megoldaniuk együttes erővel, nem az a cél, hogy másokénál jobb, gyorsabban növekvő, vagy esetleg gazdaságosabban működő várost húzzanak fel. A szennyezés, a közlekedés, a bűnözés és további problémák nehezíthetik feladatunkat, okosan kell kialakítanunk az elrendezést. 1-4 játékot játszhatja majd, egy menet 40-70 percig tarthat nehézségtől függően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)