Hirdetés

Nyilván már most hatalmas siker a Company of Heroes társasjáték

|

A Kickstarteren gyűlik rá a pénz, de már a szükséges összeg duplája is megvan.

Hirdetés

Továbbra is tökéletes ugródeszka a társasjátékok számára a Kickstarter, ahol órák alatt összegyűlik az alapból kért összeg sokszorosa. Ráadásul ezek a projektek nagyon nagy arányban megvalósulnak, úgyhogy a támogatóknak sem kell félteni pénzüket.

Hirdetés

A Company of Heroes társast a Bad Crow készíti. A feladat, hogy négy frakció (USA, Németország, Nagy-Britannia és a Szovjetunió) egyikét irányítva pontokat gyűjtsünk, gyarapítsuk a gazdaságunkat, épületeket nyissunk meg, és egységeket vásároljunk, fejlesszünk. A végső cél, hogy olyan sereget építsünk, amivel lerohanhatjuk az ellenfél bázisait. Sokféleképp taktikázhatunk.

Az alapcsomag 99 dollárba kerül, de van 195 dolláros szint is. Nézzétek meg itt, rendeljetek belőle, ha tetszik, mert láthatóan minőségi a termék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)