Hirdetés

Szeretnél egy Aku Aku figurát a Crashből? Nem lesz olcsó

|

Igazi Crash rajongók jó eséllyel rárabolnak majd a cuccra, de érdemes lesz most elkezdeni gyűjtögetni hozzá.

Hirdetés

Jöhet egy Aku Aku maszk 100 000 forintért? Ennyibe fog kerülni a 63 centis figura, amiből akár egy két darabos csomagot is kérhetünk kedvezményes, 180 000 forintos áron. Van egy kis időnk összeszedni rá a pénzt, mert csak 2018. harmadik negyedévében érkezik.

Hirdetés

Ha eltekintünk az árától, egyébként egy nagyon csinos szobrot szerezhetünk meg a First 4 Figures srácaitól, amiből akár a LED lámpákkal díszített verziót is kérhetjük 385 dollárért, avagy kb. 103 ezer forintért.

Mivel a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy meglehetősen jól teljesített, így számíthatunk majd még hasonló figurákra és kegytárgyakra a Sonytól. Mondjuk mi egy igazi, platformer folytatásra várnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)