Hirdetés

Crossroads - már előrendelhető a legújabb kiadás, a Gen7

|

A Plaid Hat Games társasjáték-sorozatának következő darabja rengeteg izgalmat tartogat.

Hirdetés

A 2014-es előd, a zombis Dead of Winter után a Gen7 egy rejtélyes űrkalandra kalauzolja a játékosokat.

Hirdetés

A Crossroads egy kooperációra, történetmesélésre és morális döntésekre épülő társasjáték. A játék során a résztvevőknek számos komoly, a történetet jelentősen befolyásoló döntést kell meghozniuk. A Gen7 sztorija egy olyan űrhajón játszódik, amely egy 130 éves utat folytat, és a Föld utolsó emberei lakják. A hajón egy különleges veszélynek kell utánajárni, hogy megmentsük a legénységet.

A játék a Dead of Winterhez képest még összetettebb, és a kampány összesen hét külön fejezetből áll. A szabálykönyv szerint a történet végkifejletéig sem nyerni, sem veszteni nem lehet, így a játék végét is számos korábbi döntés és csavar befolyásolja. A szerteágazó sztorinak és a számos döntési opciónak köszönhetően kiválóan újrajátszható.

A játék már előrendelhető a Plaid Hat Games weboldalán 100 dollárért (kb. 28 000 forintért), pontos megjelenési dátumot egyelőre nem adott meg a kiadó. Nektek hogy tetszik a Crossroads Gen7?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)