Hirdetés

Csak tegnap indult el a The Boys társasjáték Kickstarter-kampánya, de máris majdnem összejött rá a pénz

|

Teljesen bizonyos, hogy el fog készülni a The Boys társasjáték, hiszen még 29 nap van hátra a kampányból, és már most is csak egy hajszál választja el az alkotókat a kitűzött céltól.

Hirdetés

THE BOYS: This Is Going To Hurt néven érkezik a hivatalos The Boys társasjáték, amire pillanatok alatt rákattantak a rajongók. Sejteni lehetett, hogy egy ilyen társas megmozgatja a képregénykedvelők fantáziáját, hiszen egy meglehetősen népszerű szérián alapszik, ráadásul menő minifigurák is kerülnek bele. Az pedig szinte alapszabálynak számít a Kickstarteren (itt folyik ennek a társasjátéknak is a közösségi kalapozása), hogy jól kidolgozott minikkel szinte garantált a siker.

Fontos, hogy a játék a Dynamite Entertainmen által kiadott The Boys képregények, és nem a most hatalmas népszerűségnek örvendő The Boys tévésorozat alapján készül, de ez persze semmit sem vesz el az erényeiből, mindössze nem árt tudni, hogy itt nem néz vissza ránk Karl Urban vagy Antony Starr.

Hirdetés

Az alkotók 50 ezer dollárra lőtték be azt a minimális célt, amelynek elérése szükséges a THE BOYS: This Is Going To Hurt elkészítéséhez. A kampány tegnap indult el, és jelen hír írásának pillanatában már csak párezer dollár hiányzik mindehhez. Mivel a kalapozás még 29 napon át folyik, csak december 25-én ér véget, gyakorlatilag mérget lehet venni rá, hogy a backerek kézhez is fogják kapni a The Boys társast, ami a tervek szerint 2021 júniusában érkezhet meg hozzájuk.

Magában a játékban egyébként CGI ügynököket irányítva kell lenyomni a legerősebb szuperhőst, Homelandert. Ennek érdekében szuperhősöket kell az oldalunkra állítanunk, az eszközök esetében pedig nem lesznek karaktereink túlzottan válogatósak: zsarolással, vesztegetéssel és alkudozással fogják elérni, hogy mellénk álljanak a szuperek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)