Hirdetés

Csinálj magadnak saját fénykardot! Vagy ne

|

A Star Wars VII unortodox fénykardján felbuzdulva már itt is van a csináld-magad lightsaber, ami egy kicsit olyan, mint egy vízvezeték szerelő starter kit.

Hirdetés

Indokolatlanul nagy volt a felhajtás a Star Wars VII trailerben látott újfajta fénykard (vagy lézerkard, nekem igazából mindegy) miatt, amit azóta rengeteg videón és képen parodizált az internet. Hamarosan viszont mindenki megcsinálhatja a saját jedi/sith fegyverét.

A New Yorkban megrendezett Toy Fairen a Hasbro bemutatta a Star Wars Bladebuilders-t, amivel minden rajongó megcsinálhatja a saját fénykardját. A kis fénykarddarabokat összecuppantva még a Star Wars VII-es anomáliánál is durvább dolgokat alkothatunk. Egy kicsit gyűlölöm magam azért, hogy mennyire akarok egy ilyet.

A szett kicsit olyan, mint amin a kezdő vízvezeték szerelők is gyakorolnak (gondolom én), viszont rengeteg lehetséges változatot készíthetünk belőle.. A legtöbb dizájn nyilván teljes chewbacca és egy látványosan kivitelezett öngyilkosságon kívül nem sok mindenre jó, a többi pedig épphogy csak beférne egy űrpornóba, de azért mindenképpen érdekes kezdeményezés.

Hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)