Hirdetés

Cyberpunk 2077 - Afterlife - kártyajáték is érkezik jövőre

|

A CD Projekt RED gondoskodik arról, hogy minden fronton el legyünk látva.

Hirdetés

Nagy a kísértés, hogy minden pénzünket Cyberpunk 2077-es poszterekre, táskákra és zoknikra költsük (ne nyissátok meg a CD Projekt RED boltját, veszélyes terep), de próbálunk inkább a játék gyűjtői kiadására spórolni. Meg most már a kártyajátékra, mely valamikor 2020-ban jön, és a társasjátékozók számára bizonyára nem ismeretlen CMON adja ki.

Hirdetés

A hivatalos leírás alapján a Cyberpunk 2077 - Afterlife: The Card Game-ben Night City sötét sikátoraiban, kegyetlen bandák és pénzéhes vállalatok szerető ölelésében találhatjuk magunkat. A játékosok Fixerek lesznek, akiknek az a feladata, hogy cyberpunkokat toborozzanak, felszereljék őket, majd küldetéseket adjanak nekik, melyekkel Street Credet szerezhetnek. Aki sikerrel tér vissza, veteránná válik, és átadja tudását az újoncoknak. A végső cél elegendő Credet gyűjteni, azt okosan elkölteni, ügyesen kereskedni a cuccokkal. Néhány részlet még nem tisztázott, de hamarosan remélhetőleg még több infót megtudhatunk. Eddig hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)