Hirdetés

Ilyenek lesznek a hivatalos Cyberpunk 2077 Funko Pop! figurák

|

Természetesen közöttük van Keanu Reeves karaktere is.

Hirdetés

Csak idő kérdése volt, hogy a Funko cég mikor lepi meg a rajongókat a Cyberpunk 2077 hivatalos játékfiguráival, elvégre biztosan sok gyűjtő szeretné ott tudni a gyűjteményében bébi Yoda mellett Johnny Silverhandet is. 

Hirdetés

A Game Informer beszámolója szerint a vállalat az idei London Toy Fair rendezvényen leplezte le a Cyberpunk 2077 által inspirált Funko Pop! figurák dizájnterveit. Négy ilyet pakolhatunk majd fel a polcunkra: kettő közülük a Keanu Reeves által megformált Johnny Silverhand lesz, kettő pedig a játékos által irányított főszereplő, V, méghozzá férfi- és női változatban egyaránt. 

A Pop! figurák április 16-án kerülnek a boltokba a tengerentúlon, azonban a Cyberpunk 2077 megjelenésére egészen szeptember 17-ig várnunk kell a nemrég történt csúsztatás miatt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)