Hirdetés

Hát persze, hogy készül Cyberpunk 2077-es Keanu Reeves akciófigura

|

A különféle gyűjtői szobrokért egy kisebb vagyont kell fizetni, de szerencsére az efféle figurák még megmaradtak az emberi árazásnál. Mi biztosan le is csapunk majd rá.

Hirdetés

McFarlane Toys és a CD Projekt Red hároméves megállapodást kötött, amely szerint a képregényes legenda játékgyártó cége fogja készíteni az következő években a hivatalos Cyberpunk 2077 akciófigurákat. Rögtön meg is mutatták nekünk, mire lehet majd számítani. 

Hirdetés

A játék standard férfi főhősét, V-t is meg lehet venni figuraként, de a promóanyagokról visszaköszönő fickónál sokkal, de sokkal izgalmasabb a Johnny Silverhand figura, ami értelemszerűen Keanu Reeves külsejét örökölte. A 22 ponton mozgatható, gitárral és napszemüveggel felszerelt figura ráadásul nem is túlzottan drága, mindössze 25 dollárban, azaz nagyjából 7500 forintba kerül. Ha valaki jobban szereti az előre beállított, szoborszerű replikákat, akkor lecsaphat egy 30 centis verzióra is, ami gitározás közben örökíti meg Silverhandet - ez utóbbi 40 dollárba, vagyis körülbelül 12 ezer forintba kerül. 

Az alábbi galériában megnézhettek pár képet a Johnny Silverhand és V figurákról. 

Ti tervezitek, hogy beszereztek majd egy ilyen akciófigurát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)