Hirdetés

Cyberpunk Red - hamarosan megismerhetjük a Cyberpunk 2077 előzményeit

|

A Cyberpunk Red egy asztali szerepjáték lesz, ami segít majd elütni az időt a Cyberpunk 2077 megjelenéséig.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 nem teremt új univerzumot, alapjait a Cyberpunk 2020 nevű asztali szerepjáték szolgáltatja. Ugyanakkor kell valami, ami összeköti a két játék eseményeit, világát - ez lesz a Cyberpunk Red.

Hirdetés

Az R. Talsorian Games által gondozott asztali szerepjáték alap változata, a Jumpstart Kit augusztus 1-jén, a Gen Conon debütál majd, rendelni csak valamivel később lehet. Kimondottan az új játékosok számára készitettek egy szcenáriót, de kapunk hat előre elkészített karakteralapot, négy térképet, és az alap RPG szabályrendszerét picit átdolgozva. A most kiadott képeken láthatjuk a dobozt, valamint azt, hogy milyen lesz a benne lapuló kocka. Aki nem ragaszkodik a fizikai kiadáshoz, digitálisan is elérheti majd a játékot a DriveThruRPG oldalán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)