Hirdetés

Dark Souls - hamarosan társasjátékban is dicsérhetjük a Napot

|

Valószínűleg egy nyomda hamarosan jó sok "You died" feliratú kártya készítésére kap megbízást, ugyanis elkezdődött a Dark Souls társasjáték fejlesztése.

Hirdetés

Az utóbbi években ismét egyre népszerűbbek a társasjátékok, amit talán az az adat is jól illusztrál, hogy tavaly majdnem kétszer annyi pénzt adott társasok elkészítésére a Kickstarter közössége, mint videojátékokra. Így érthető, hogy egyre több videojátékos univerzum is bemutatkozik ebben a közegben, amik közül a következő a Dark Souls lesz.

Egy friss bejelentés szerint a sorozatot kiadó Bandai Namco a Steamforged Games-zel állapodott meg a Dark Souls társasjáték elkészítéséről, akiknek az előző projektje, a GuildBall is komoly sikernek számított a közösségi finanszírozásnak hála. Így bőven lesz mivel játszania azoknak, akik nem csak a képernyőn merülnének el a From által megálmodott világokban, hiszen nemrég bemutatták a Bloodborne kártyajátékot is. A Dark Souls társasjáték kapcsán szintén indul majd egy Kickstarter-kampány, a készítők ígérete szerint még ebben a hónapban.

Reméljük, sikerül egy eredeti ötlettel előállni és átadni az igazi Souls hangulatot az asztali játékban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)