Hirdetés

Pillanatok alatt meglett a pénz a Dark Souls társasjátékra

|

Ígéretéhez híven a Bandai Namco és a Steamforged Games elindították a Dark Souls társasjáték közösségi kalapozását, amelynek sikere gyorsabban jött, mint a "You died" felirat.

Hirdetés

A Dark Souls III nem csak hazánkban vezeti az eladási toplistákat, máshol is rekordokat döntöget, a Bandai Namco leggyorsabban fogyó játéka lett. A kiadó remek üzleti érzékről tanúbizonyságot téve ezt a sikerekkel teli időszakot választotta arra, hogy a Steamforged Gamesszel társulva elindítsa a Dark Souls társasjáték Kickstarter-kampányát.

A Dark Souls - The Board Game elkészülésének érdekében 50 000 fontot kértek a készítők, ami cirka három perc alatt össze is jött nekik, azóta pedig már több mint 400 ezer fontnál jár a gyűjtés, és mindez úgy, hogy további 26 nap áll még a játékosok rendelkezésére. Az érdeklődők 80 fontért (~31500 forintért), plusz postaköltségért juthatnak hozzá a játékhoz, míg a boltoknak lehetőségük van hatos csomagot rendelni 200 fontért. 

A Dark Souls társas egy ízléses dobozban jelenik meg, amelyben a Souls-játékok karaktereit és koncepcióit illusztráló mutatós kártyák, minőségi miniatűr figurák és dobókockák kaptak helyet (sok ihletet merítve a Dark Souls III-ból). Igazi közösségi élmény lehet akár négy ember számára is, éppen ezért úgy tervezték meg, hogy a kezdő és a veterán Souls játékosok is egyaránt élvezhessék: előbbiek nem fognak vért izzadni egy-egy meccs közben, utóbbiak viszont nagyon is, ha úgy szeretnék. Íme mindez a gyakorlatban:

Ha szeretnétek ti is támogatni a Dark Souls társasjátékot, itt megtehetitek. A jelenlegi tervek szerint egy év múlva, 2017. áprilisában jelenhet meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)