Hirdetés

Dark Souls: The Board Game - közeledünk a bosshoz

|

Rettenthetetlen négyesünk szobáról szobára járva szeletei a Dark Souls rondaságait, de a szörnyek mellett a dobókockák is ellenünk vannak.

Hirdetés

Nem játssza végig magát a Dark Souls társas, daev, Kaci, Gócza és Csirke tovább küzdenek az élőhalottak seregeivel. 

Hirdetés

Vészesen közeledik a kis csapat a boss felé, de botokkal felfegyverkezve nem lehet egy ilyen démonnal szembeszállni. Éppen ezért a kalandozók ellátogattak a boltba, ahol eddig betermelt lelkeiket tárgyakra cserélték. A Fun With Geeks legújabb videójában mindezt ti is megnézhetitek. A végén még arra is jut idő, hogy belekezdjenek a nagy csatába. 

A videósorozat első és második részét, valamint a szabályokat bemutató videót ezekre a linkekre kattintva találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)