Hirdetés

Dark Souls: The Board Game - nekimegyünk a bossnak

|

Ha azt hittétek, hogy eddig is nehéz volt a Dark Souls társasjáték, akkor nem is sejtettétek, mi vár ránk a Titanite Demonnál.

Hirdetés

Elérkezett ez a pillanat is, daev, Gócza, Kaci és Csirke végre a Dark Souls társasjáték bossát vették célba. 

Hirdetés

A srácok végre nem csak görbe botokkal ütlegelik a Dark Souls: The Board Game rondaságait, az egész csapatnak jutottak tisztességes felszerelési tárgyak a nagy harc előtt. A Titanite Demon viszont nem viccel: pörög, forog, csapkod, villámokat szór, és minden létező módon azon munkálkodik, hogy kifektesse kis csapatunkat. A Fun With Geeks videósorozatának utolsó két részéből kiderül, a GameStar csapata, vagy a boss jár-e végül sikerrel. 

Korántsincs még vége a kalandoknak, ugyanis a Titanite Demon valójában csak egy miniboss volt. Az igazi főboss elleni csatánkat már külön videókban nézhetitek meg, amelyek a GameStar YouTube-csatornájára fognak felkerülni. Előtte azonban még szükségünk lesz egy kis pihenőre, kemény csata van mögöttünk.

A videósorozat elsőmásodik és harmadik részét valamint a szabályokat bemutató videót ezekre a linkekre kattintva találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)