Hirdetés

Dark Souls: The Board Game - a kockák is ellenünk vannak

|

A Fun With Geeks csatorna atyja ismét vendégül látta a GameStar csapatát, a srácok a világ egyik legkegyetlenebb társasát próbálták ki.

Hirdetés

Drága pajtásunk, daev már hosszú idő óta csiszolgatja azt a Dark Souls: The Board Game videósorozatot, amelynek első része az elmúlt órákban élesedett a Fun With Geeks YouTube-csatornán. 

Hirdetés

Csirke már idejét sem tudjuk, mikor rendelte meg a Dark Souls társasjátékot, amit Kaci és daev társaságában nagyjából három hónapja ki is bontott. Ha esetleg nem láttátok volna az erről készített videót, akkor mindenekelőtt ezt pótoljátok gyorsan:

Nem sokkal később Góczával kiegészülve fel is vették az első játékot a srácok, de az anyag temérdek utómunkát igényelt. Megérte azonban várni, daev kifogástalanul pakolta össze a videót, a felvétel alján folyamatosan frissülő karakterlapok külön dicséretet érdemelnek. Ide kattintva eléritek a szabálymagyarázó videót, amit erősen ajánlott megnézni, majd ezután már nincs is más dolgotok, mint elindítani ezt a videót, és élvezni az első epizódot.

Természetesen a további részeket is megtaláljátok majd nálunk külön cikkekben, de ha azonnal értesülni akartok arról, hogy felkerült a YouTube-ra a következő epizód, akkor iratkozzatok fel a Fun With Geeks csatornára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)