Hirdetés

Kártyajáték is készül a Dark Souls alapján

|

Aki nem szeretné a fél vagyonát elkölteni a Dark Souls alapján készült társasjátékra, egy olcsóbb alternatívát is előrendelhet.

Hirdetés

Nem olyan rég érkezett meg a Kickstarter-támogatókhoz a Dark Souls társasjáték, aminek az elképesztően jól kinéző figuráit mi is szemügyre vettük egy unboxing videóban. Aki viszont nem szeretné kiadni ezért a nagyjából 36 ezer forintos alapárat, annak egy olcsóbb alternatívával is előállt a Steamforged Games.

Hirdetés

Ez nem más, mint a frissen bejelentett Dark Souls: The Card Game, ami a hagyományos figurás megoldás helyett kártyajátékot csinál a From Software kultjátékaiból. A barátibb áron, valamivel több mint 10 ezer forintért előrendelhető csomag szintén egy négyfős kooperatív élményt jelent, ahol a paklinkat próbáljuk feltápolni, mielőtt nekivágnák egy-egy bossharcnak.

A Dark Souls kártyajáték viszont óva int a lapjain esztelen kijátszásától, hiszen a paklink vastagsága egyben az életerőnket is jelzi, amit csak egy tábortűzhöz visszatérve tölthetünk vissza.

Hogy mindez hogyan működik, és hogy az ár mellett a játékidőt is barátibbá varázsolja-e a Dark Souls: The Card Game, az csak jövőre fog kiderülni. Ugyan a pakk már előrendelhető - igaz ennek a lehetőségét augusztus 25-én lezárja a gyártó -, csak 2018 februárjára várható, hogy elkészül az első szállítmány. Az itt elérhető csomag egyébként több mint négyszáz kártyalapot, több mint hatvan jelölőt, a szabálykönyvet és három játékteret tartalmaz majd.

Nektek szimpatikus ez a változat, vagy nagyobb eséllyel választjátok a teljes figurás élményt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)