Hirdetés

Darksiders Genesis - az egyik gyűjtői kiadáshoz társasjáték is jár

|

Ezekért az ereklyékért érdemes lesz a gyűjtőknek a zsebükbe nyúlni, de ezért örömmel adósodnánk el.

Hirdetés

A THQ Nordic az idei E3-on jelentette be a Diablo-szerű, izometrikus nézetű akció-szerepjátékát, a Darksiders Genesis-t, amely az Airship stúdiójában készül és egy új lovast irányíthatunk majd benne, Strife-ot, aki Lucifertől próbálja megvédeni az emberiséget. Persze most is az extrák lehetnek érdekesek a perfekcionisták számára.

Hirdetés

A kiadó most leleplezte a játék két gyűjtői kiadását is, amelyek prémium minőségű daraboknak ígérkeznek. Az "olcsóbb" változat, a Collector's Edition körülbelül 36 ezer forintba kerül majd PC-n és nagyjából 40 ezer forintba konzolon, ami pedig a tartalmát illeti, magába foglalja az alapjátékot, egy Strife szobrot, egy steelbookot, egy művészeti albumot, a soundtracket és pár matricát is. 

A Nephilim Edition már sokkal drágább mulatság lesz, mivel hozzávetőlegesen 125 ezer forintot kóstál majd, viszont meglehetősen limitált, csak ötezer példányt készítenek belőle, a Collector's Edition tartalmát pedig egy saját társasjáték, a Darksiders: The Forbidden Land egyik darabjával fejelik meg (ezzel kapcsolatban később árulnak el majd részleteket).

A Darksiders: Genesis várhatóan még idén megjelenik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)