Hirdetés

Darksiders - jön a társasjáték, de önállóan nem lehet majd kapni

|

A Darksiders: The Forbidden Land nem egy ötperces kártyajáték lesz, 61 minifigurát pakolnak a dobozába.

Hirdetés

Egyéni felfogás kérdése, hogy aki a Darksiders Genesis Nephilim Editiont választja, az videojátékhoz kap társasjátékot, vagy fordítva, de mindegy is, hogyan állunk hozzá, a lényeg, hogy a társas csak a sorozat következő részével együtt lesz kapható. A The Forbidden Land egy 1-5 játékosra tervezett kooperatív dungeon crawler, melyben az apokalipszis négy lovasát (a Darksiders-féle lovasokat, azaz War, Death, Fury és Strife karakterét) megszemélyesítve küzdhetünk meg szörnyek hordáival, míg az ötödik pajtás a játékmester szerepét töltheti be, és a gonoszokat irányítva dolgozhat azért, hogy a többiek soha többé ne hívják meg játszani.

Hirdetés

Paklikat állíthatunk össze, kártyáink segítségével mozoghatunk, támadhatunk, fejleszthetjük karakterünket. 61, előre kifestett minifigura, 124 zseton, 423 kártya, 4 karakterlap, egy egyedi kocka, egy 19 szintes kampányleírás és 36 pályaelem található a dobozban, szóval tényleg nem csak egy utazós Monopoly, viszont ennek megfelelően nem is olcsó: a Nephilim Edition 379,99 euróba kerül majd, ezért cserébe viszont a The Forbidden Land és a Genesis mellé egy Strife figura, egy steelbook, egy művészeti album, a betétdalokat tartalmazó lemez és néhány matrica is jár.

Ha az exkluzivitás és a magas ár nem volna elég, érdemes azt is tudni, hogy limitált számban lesz elérhető a kiválasztott viszonteladóknál. Érdeklődve várjuk, Magyarországra mennyi jut, és Csirke időben lecsap-e egyre, vagy a kiadótól kell kikönyörögnünk egy példányt, hogy unboxingolhassuk nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)